Notícia

Valencia City of Design (Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO)

Background-color
White FFFFFF

Valencia City of Design (Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO)

Des de novembre de 2023 València és designada Ciutat del Disseny per la UNESCO, passant a formar part de la sera Xarxa de Ciutats Creatives.

Després de l’experiència satisfactòria de convertir a la ciutat en Capital Mundial del Disseny 2022, la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València va confiar a la Fundació del Disseny de la Comunitat Valenciana la redacció i gestió de la candidatura de València a la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO, en la categoria Disseny.

La ciutat de València i per extensió la Comunitat Valenciana és terra de creativitat. El treball de professionals del disseny, l’arquitectura, interiorisme o la il·lustració al llarg dels últims cent anys demostra una cultura del disseny que s’estén per tot el territori. Aquesta nova adhesió promou la creativitat i les indústries culturals com a elements estratègics per al desenvolupament urbà sostenible de la ciutat i una evolució natural que anteriors capitals mundials del disseny com Hèlsinki, Ciutat de Mèxic o Seül ja han formalitzat.

“Nombre proyecto”
SCROLL
DRAG
PLAY