Projectes

Notícia

Naix València Design Fest, el gran mes del disseny i la creativitat a la ciutat

Background-color
White FFFFFF

Naix València Design Fest, el gran mes del disseny i la creativitat a la ciutat

Durant el pròxim mes de setembre tindrà lloc València Design Fest, festival del disseny que reunirà empreses i professionals nacionals i internacionals, amb els quals descobrir de primera mà el talent local, l’efervescència creativa de la nostra ciutat i les últimes tendències en disseny des del Mediterrani. Tot això, gràcies a una agenda d’activitats composta per cites dedicades a la indústria, així com exposicions, conferències, presentacions, projectes liderats per talents emergents, espais pop—up, projeccions i rutes temàtiques, entre moltes altres iniciatives. Una agenda que, després de l’èxit i l’interés generat en els últims anys, s’estén a tot un mes d’activitat.

Les consolidades Fira Hàbitat València i Home Textiles Premium by Textilhogar —coincidents en data i localització del 19 al 22 de setembre en Fira València— s’alcen com a cites anuals de referència i, al costat de la setmana del disseny a la ciutat (València Disseny Week) es convertiran en epicentre de València Design Fest, marca que hereta tot l’esperit de València Capital Mundial del Disseny 2022 i integra les agendes locals de tot l’ecosistema valencià del disseny, però també de les galeries d’art, centres culturals i entitats vinculades a l’arquitectura i la creativitat en general.

En definitiva, un mes d’esdeveniments experiencials, participatius i oberts per a continuar demostrant el vincle i la rellevància internacional de València amb la creativitat i el disseny.

“Nombre proyecto”
SCROLL
DRAG
PLAY