Exposicions

Esdeveniment

Exposició «Dones que no són florer», en el marc de Madrid Design Festival 2023

Background-color
White FFFFFF

Exposició «Dones que no són florer», en el marc de Madrid Design Festival 2023

Comissariada per Adriana Cabello i Inma Bermúdez, l’exposició «Mujeres que no son florero» (Dones que no són florer) visibilitza la relació entre el disseny i la ceràmica a través de l’obra de 14 creadores. Podrà visitar-se del 14 al 18 de febrer en un singular habitatge reformat per l’estudi QUAM Arquitectura.

Presentada ja en 2022 en el context de World Design Capital València 2022 i comptant en aquesta nova ocasió amb la col·laboració de la Fundació del Disseny, a les 10 dissenyadores, artistes i ceramistes d’origen o residència valenciana se sumen ara les creadores que treballen a Madrid, en el marc de Madrid Design Festival.

El repte que se’ls planteja a les participants d’aquesta exposició es converteix en un profund exercici creatiu on materialitzar la primera idea en una peça de ceràmica porta un laboriós procés de cerca. L’interior de la creadora, la història i el context juguen papers diferenciats fins a arribar a trobar-se en un únic objecte.

En definitiva, catorze pitxers de ceràmica modelats des de diferents tècniques i perspectives de la creació que sedueixen a l’observador a partir de les formes, dels materials, del color o la textura. En tots ells hi ha investigació, art, estudi, creativitat, observació.

Artistes participants: Inma Bermúdez, Adriana Cabello, Inma Carpena, Ana Illueca, Sandra Mar, Ana Milena (Masquespacio), Raquel Vidal (CANOA-lab), Patricia Soriano i Celia Collado (CUIT), Aleksandra Zeromska, Julieta Álvarez, Marre Moerel, Isabel San Martín (PLAART), Julieta Álvarez, Sonia Pueche (Època Ceramic).

Organitza la revista Disseño Interior.

“Nombre proyecto”
SCROLL
DRAG
PLAY