Recursos

Notícia

Checklist feminista per a projectes creatius: una guia per a recordar que «sí, és possible»

Background-color
White FFFFFF

Checklist feminista per a projectes creatius: una guia per a recordar que «sí, és possible»

Presentem la primera guia pràctica amb la qual recordar que «sí que és possible» la gestió de projectes creatius des d’una perspectiva feminista. Perquè la igualtat s’ha de perseguir tots els dies de l’any i en parcel·les diverses com la recollida de testimoniatges, l’encàrrec a professionals del disseny, l’organització d’una taula redona o fins i tot la creació de pressupostos. El disseny i la creativitat són motor de canvi econòmic i també l’han de ser en l’esfera social.

Descarregar guia (disponible en castellà i valencià)

Dividida en diferents fases relatives al desenvolupament d’un projecte (ideació, creació, configuració de l’equip, comunicació i debriefing), aquesta guia naix en el marc del Dia Internacional de la Dona —8 de març—. No obstant això, la seua utilitat és atemporal i pretén convertir-se en una eina d’ús d’estudis, agències i tot tipus de professionals vinculats al disseny i la creativitat.

«La primera guia pràctica amb la qual recordar que “sí que és possible” la gestió de projectes creatius des d’una perspectiva feminista».

“Nombre proyecto”
SCROLL
DRAG
PLAY